Selecteer een pagina

ECHT VOOR JEZELF KIEZEN

want ook jij kunt vol zelfvertrouwen jezelf zijn!
9

Vind jij het lastig nee te zeggen?

Je wilt zo graag nee zeggen maar je durft niet. Je wilt de ander niet kwetsen en onaardig gevonden worden. Want wat als die ander boos wordt of teleurgesteld is? En dus slik je in wat je echt had willen zeggen en doe je het toch maar weer, ook al gaat het ten koste van je eigen vrije avond waar je je zo op had verheugd.

9

Ervaar je chronische stress?

De lat heb je zo hoog gelegd, je loopt al langere tijd op je tenen en de druk wordt alleen maar groter. Dingen doen kost zoveel energie omdat je continu twijfelt. Je bent bang om het verkeerd te doen, welke keuze je ook maakt. Je bent bang dat je niet goed genoeg bent of afgewezen wordt. Je wilt daarom de controle houden en alles perfect doen, ontspannen lukt bijna niet meer.

9

Voel jij je vaak onzeker?

Je voelt je onzeker en hebt weinig vertrouwen in jezelf. Je vindt het moeilijk om gesprekken aan te gaan omdat je bang bent dat je de verkeerde dingen zegt of hoe je op een ander overkomt. Je merkt dat je je steeds vaker afzondert en je voelt je steeds eenzamer.

Een leuker, luchtiger leven

Hoe heerlijk zou het zijn als jij helemaal jezelf kunt zijn? Onder alle omstandigheden blijf jij bij jezelf en je doet de dingen waar jij blij van wordt? Het maakt niet meer uit wat anderen van je vinden. Uit ervaring kan ik je vertellen dat het heerlijk is.

Ook ik was erg onzeker, bloosde snel en in de belangstelling staan vond ik helemaal lastig. Ik trok me steeds meer terug en vond het moeilijk mij in gezelschap te mengen omdat ik niet wist wat ik moest zeggen. Gelukkig is dat verleden tijd, ik heb ontdekt waardoor mijn onzekerheid is ontstaan en heb hier hard aan gewerkt. Ik voel mij zoveel zekerder, ik heb de ‘goedkeuring’ van anderen niet meer nodig en ga enthousiast nieuwe uitdagingen aan. Mijn leven is zoveel leuker en luchtiger, dat gun ik jou ook!

“Het is mijn missie jou inzicht te geven in de oorzaak van jouw klacht zodat jij kunt helen en de mooiste versie van jezelf kunt leven”

Gun jezelf die kans

Jaren geleden heb ik zelf ervaren wat energetische therapie kan doen. Het heeft voor mij zo goed gewerkt, ik durf zo veel meer en mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Zoals iedereen voel ik mij nog wel eens onzeker maar het beheerst mijn leven niet meer. In zo’n situatie ga ik voelen zodat ik mij bewust wordt waardoor ik mij even onzeker voel. Door het goed te doorvoelen kan het onzekere gevoel oplossen en heb ik er geen ‘last’ meer van. Mijn leven is zoveel lichter en luchtiger, dat gun ik iedereen. Het heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik zelf graag mensen wilde begeleiden en dat is wat ik nu met passie doe.

Als Essentie-therapeut heb ik een expertise ontwikkeld in het achterhalen van de oorzaak van een klacht of belemmering. Door aan de oorzaak van de klacht of belemmering te werken kun jij jezelf helen. Bewustwording is de rode draad in de behandelingen. Als je je namelijk bewust bent van het ontstaan van jouw klacht/belemmering dan kun je kiezen om het te veranderen of zoals ik het noem: transformeren. Ben jij bereid om aan jezelf te werken? Dan begeleid ik jou graag.

De stap naar een leuker, luchtiger leven begint hier!

Ben jij bereid om aan jezelf te werken zodat ook jij een leuker en luchtiger leven kunt leiden? Aarzel dan niet langer en maak een afspraak voor een kennismakingssessie, zodat je kunt ervaren of mijn manier van werken bij je past. Ik begeleid jou graag. Op basis van jouw hulpvraag gaan wij samen aan de slag en brengen de huidige situatie en de gewenste situatie in beeld. Samen kijken we naar hoeveel vervolgsessies er ongeveer nodig zijn, zodat jij je snel lekkerder in je vel gaat voelen maar nemen daarvoor de tijd die jouw proces vraagt.

Wat je kunt verwachten als we samen aan de slag gaan:

Meditatie en visualisatie

Vrijwel iedere sessie starten we met een korte meditatie. Door je te concentreren op je ademhaling kun je ontspannen en alle beslommeringen van de dag loslaten. Daarna kun je je beter concentreren op de sessie, je bent als het ware ‘geland’.

Diepe ontspanning en focus

In diepe ontspanning wordt de onbewuste ervaring, waardoor een belemmerende gedachte of het vervelende gevoel is ontstaan, bewust. We focussen op de emotie van de ervaring, er ontstaat bewustwording en inzicht waardoor de belemmerende gedachte of het vervelende gevoel kan oplossen.

Healing

Een energetische healing werkt op alle energielagen van onze aura (fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele laag). Door een healing wordt de verstoorde energie in lichaam en geest in balans gebracht waardoor het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

Massage

Door massage herstellen we het evenwicht in de energiestromen en activeren we het zelfgenezende vermogen van het lichaam. Tijdens de zachte meridiaan- of chakra massage gebruik ik een plantenolie met eventueel daaraan toegevoegd een etherische olie. Bij een holistic pulsing massage lig je gekleed op de behandeltafel.

Ondersteuning

Ter ondersteuning van jouw proces kan ik je adviseren gebruik te maken van een persoonlijke mix 100% natuurlijke Bach Bloesemremedies, etherische oliën of Spagyriek.

 

Coaching & reflectie

Door coaching krijg je inzicht in- en word je je bewust van je gedrag. Aan het eind van iedere sessie bespreken we, wat zowel jij als ik, hebben ervaren tijdens de sessie. Zo kunnen wij steeds verder werken aan het oplossen van de oorzaak van jouw thema.

Ook jij kunt vol zelfvertrouwen jezelf zijn!

Meer innerlijke rust

Je trekt je niet meer zoveel aan van anderen. Je hebt meer rust in je hoofd en daardoor meer energie.

Energiek en veerkrachtig

Je bent in balans en blijft onder alle omstandigheden in evenwicht, je staat stevig en kunt tegen een stootje.

Je helemaal vrij voelen

Je luistert naar je gevoel en vertrouwt daar op. Je voelt je vrij want je durft je eigen keuzes te maken.

Kom in beweging en maak die afspraak

samen gaan we de volgende stappen zetten, in jouw tempo en op een manier die bij jou past

Veelgestelde vragen

Hoe ga je mij behandelen?

Vooraf kan ik dat moeilijk zeggen. Wij gaan eerst de hulpvraag verkennen en daarna samen afstemmen wat er nodig is en wat er bij jou past.
Ik heb diverse behandelmethoden in mijn rugzak, in overleg met jou kies ik de best passende.

Worden de behandelingen vergoed?

Wanneer je aanvullend verzekerd (alternatieve geneeswijze) bent dan kan het zijn dat jouw zorgverzekeraar de kosten van mijn behandelingen (gedeeltelijk) vergoedt. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar of kijk op www.catvergoedbaar.nl

 

Is er een wachtlijst?

Meestal kan ik je binnen twee á drie weken inplannen. Soms heb je geluk en is er eerder een plekje beschikbaar voor jou.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Deze vraag is niet direct te beantwoorden. In één sessie kun jij niet helen, voor een blijvende verandering zijn meerdere sessies nodig. Na 3-5 behandelingen gaan we evalueren en kijken wat het resultaat is van de behandelingen. Gemiddeld zijn er 5-10 sessies nodig. Het is wel de bedoeling dat je zo snel mogelijk verder kunt zonder mij.

Hoe betaal ik en krijg ik een factuur?

Ik vraag je om meteen na de sessie contant of per pin te betalen. De factuur stuur ik je per mail zodat je deze kunt declareren bij je zorgverzekeraar (aanvullende verzekering: alternatieve geneeswijze).  Raadpleeg hiervoor je polis of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Waar is praktijk Inner-Care gevestigd?

Praktijk Inner-Care is een praktijk aan huis op de 1e verdieping en daardoor niet rolstoel vriendelijk. Er is geen wachtruimte, ik verzoek je dan ook om op de afgesproken tijd te komen of hoogstens 5 minuten eerder. Toiletgebruik kan in de woning. Parkeren kan op de oprit of in de straat. Met de bus kun je uitstappen bij de halte Goingarijp. Dit is op 4 minuten lopen van de praktijk.

Ervaringen van cliënten

Wat ben ik blij dat ik Ria tegengekomen ben. Na een aantal gesprekken is het mij duidelijk geworden waarom ik het zo moeilijk vindt om trouw aan mijzelf te zijn. Het gaat nu veel beter, af en toe val ik nog terug in oude patronen maar ik ben me er nu van bewust.
Het wordt dan ook steeds gemakkelijker om naar mijn gevoel te luisteren.

Bianca, 42

Ik had klachten en heb een afspraak met Ria gemaakt. Ria luisterde goed en kon heel goed uitleggen waardoor mijn klachten zijn ontstaan. Door een aantal meridiaan-massages met etherische olieën gecombineerd met gesprekken zijn de blokkades opgelost. Heerlijk om mij weer vrij te kunnen bewegen en inzicht te hebben in het ontstaan van de klachten.

Trudie, 39

Wil jij een leven creëren waarin je helemaal jezelf kunt zijn?

Laten we dan samen aan de slag gaan