Selecteer een pagina

Eens was je onzeker, nu straal je en je bent helemaal jezelf!

9

Vind jij het lastig nee te zeggen?

Je wilt zo graag nee zeggen maar je durft niet. Je wilt de ander niet kwetsen en onaardig gevonden worden.

9

Ervaar je chronische stress?

De lat heb je zo hoog gelegd, je loopt al langere tijd op je tenen en de druk wordt alleen maar groter.

9

Voel jij je vaak onzeker?

Je hebt weinig zelfvertrouwen en je merkt dat je je steeds vaker afzondert.

Een leuker, luchtiger leven

Hoe heerlijk zou het zijn als jij helemaal jezelf kunt zijn? Onder alle omstandigheden blijf jij bij jezelf en je doet de dingen waar jij blij van wordt? Het maakt niet meer uit wat anderen van je vinden. Uit ervaring kan ik je vertellen dat het heerlijk is.

Ook ik was erg onzeker, bloosde snel en in de belangstelling staan vond ik helemaal lastig. Ik trok me steeds meer terug en vond het moeilijk mij in gezelschap te mengen. Gelukkig is dat verleden tijd, ik blijf nu trouw aan mijzelf en ga enthousiast nieuwe uitdagingen aan. Mijn leven is zoveel leuker en luchtiger, dat gun ik jou ook!

“Het is mijn missie jou inzicht te geven in de oorzaak van jouw klacht zodat jij kunt helen en de mooiste versie van jezelf kunt leven”

Gun jezelf die kans

Jaren geleden heb ik zelf ervaren wat energetische therapie kan doen. Het heeft voor mij zo goed gewerkt, mijn leven is zoveel lichter en luchtiger, dat gun ik iedereen. Het heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik zelf graag mensen wilde begeleiden en dat is wat ik nu met passie doe.

Als Essentie-therapeut heb ik een expertise ontwikkeld in het achterhalen van de oorzaak van een klacht of belemmering. Door aan de oorzaak van de klacht te werken kun jij jezelf helen. Bewustwording is de rode draad in de behandelingen. Als je namelijk je ergens bewust van bent dan kun je kiezen om het te veranderen of zoals het ook wordt genoemd: transformeren. Ben jij bereid om aan jezelf te werken? Dan begeleid ik jou graag.

 

Ook jij kunt vol zelfvertrouwen jezelf zijn!

Meer innerlijke rust

Je trekt je niet meer zoveel aan van anderen. Je hebt meer rust in je hoofd en daardoor meer energie.

Energiek en veerkrachtig

Je bent in balans en blijft onder alle omstandigheden in evenwicht, je staat stevig en kunt tegen een stootje.

Je helemaal vrij voelen

Je luistert naar je gevoel en vertrouwt daar op. Je voelt je vrij want je durft je eigen keuzes te maken.

De stap naar een leuker, luchtiger leven begint hier!

Ben jij bereid om aan jezelf te werken zodat ook jij een leuker en luchtiger leven kunt leiden? Aarzel dan niet langer en maak een afspraak, ik begeleid jou graag. Op basis van jouw hulpvraag gaan wij samen aan de slag en brengen de huidige situatie en de gewenste situatie in beeld. Samen kijken we naar de meest passende behandeling zodat jij je snel lekkerder in je vel gaat voelen maar nemen daarvoor de tijd die jouw proces vraagt.

Kom in beweging en maak die afspraak

samen gaan we de volgende stappen zetten, in jouw tempo en op een manier die bij jou past

Veelgestelde vragen

Hoe ga je mij behandelen?

Vooraf kan ik dat moeilijk zeggen. Wij gaan eerst de hulpvraag verkennen en daarna samen afstemmen wat er nodig is en wat er bij jou past.
Ik heb diverse behandelmethoden in mijn rugzak, in overleg met jou kies ik de best passende.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Deze vraag is niet direct te beantwoorden. In één behandeling kun jij niet helen, daar zijn meerdere behandelingen voor nodig. Na 3-5 behandelingen gaan we evalueren en kijken wat het resultaat is van de behandelingen. Het is wel de bedoeling dat je zo snel mogelijk verder kunt zonder mij.

Worden de behandelingen vergoed?

Wanneer je aanvullend verzekerd (alternatieve geneeswijze) bent dan kan het zijn dat jouw zorgverzekeraar de kosten van mijn consulten (gedeeltelijk) vergoedt. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

 

Is er een wachtlijst?

Meestal kan ik je binnen twee á drie weken inplannen. Soms heb je geluk en is er eerder een plekje beschikbaar voor jou.

Ervaringen van cliënten

Wat ben ik blij dat ik Ria tegengekomen ben. Na een aantal gesprekken is het mij duidelijk geworden waarom ik het zo moeilijk vindt om trouw aan mijzelf te zijn. Het gaat nu veel beter, af en toe val ik nog terug in oude patronen maar ik ben me er nu van bewust.
Het wordt dan ook steeds gemakkelijker om naar mijn gevoel te luisteren.

Bianca, 42

Ik had klachten en heb een afspraak met Ria gemaakt. Ria luisterde goed en kon heel goed uitleggen waardoor mijn klachten zijn ontstaan. Door een aantal meridiaan-massages met etherische olieën gecombineerd met gesprekken zijn de blokkades opgelost. Heerlijk om mij weer vrij te kunnen bewegen en inzicht te hebben in het ontstaan van de klachten.

Trudie, 39

Wil jij een leven creëren waarin je helemaal jezelf kunt zijn?

Laten we dan samen aan de slag gaan