Selecteer een pagina

Ria Gerritsma

Essentie-therapeut

Wie is Ria

Van jongs af aan heb ik mijzelf onbewust aangeleerd om mij aan te passen aan de ander. Dit deed ik omdat ik lief en aardig gevonden wilde worden, ik was nl. erg verlegen en onzeker. Ik vond het moeilijk mij te uiten, in de belangstelling staan vond ik vreselijk en mijn emoties duwde ik weg. Dit heeft er toe geleid dat ik de verbinding met mijzelf helemaal kwijt raakte en mijn lichaam duidelijk aangaf zo niet meer verder te willen.

Omdat de reguliere geneeskunde alleen de symptomen kon oplossen ben ik verder op zoek gegaan en in aanraking gekomen met energetische therapie. Door de energetische behandelingen heb ik weer leren voelen en heb ik ontdekt dat mijn grote levensles was dat ik moest leren er voor mijzelf te zijn, mijn hart te volgen en mijn innerlijke kracht te ervaren. Dit ging niet zomaar en was een leerproces met vallen en opstaan. Ik leerde eerlijk naar mijzelf te kijken, van mijzelf te houden, verwachtingen los te laten en te voelen wat mijn lichaam aangaf. Het werd een keerpunt in mijn leven. Ik durf nu op mijn gevoel te vertrouwen, mij te uiten, mijn hart te volgen en ik sta veel zekerder in het leven. Het was niet altijd gemakkelijk maar het heeft mijn leven zoveel luchtiger en lichter gemaakt. Dat gun ik jou ook!

Ook heb ik ontdekt dat ik zelf graag mensen die onzeker zijn of andere fysieke of mentale klachten hebben die hen belemmeren, wil begeleiden. Ik ben mijn praktijk Inner-Care gestart en heb o.a. de vierjarige opleiding tot Essentie-therapeut gevolgd. Een zeer waardevolle opleiding waar ik veel heb geleerd, veel inzichten heb gekregen en alle behandelvormen die ik leerde zelf heb ondergaan.

Omdat ik zelf heb ervaren wat een behandeling met je kan doen, ben ik goed in staat jou te begeleiden. Ik kan daarbij kiezen uit diverse behandelvormen en kies de behandelvorm die het beste past bij jouw klacht en jou als persoon. Tijdens de behandeling kan ik gebruik maken van etherische oliën of edelstenen en ter ondersteuning van jouw proces kan ik Bach Bloesems of Spagyriek adviseren. Vaak krijg ik van cliënten te horen dat ik zo goed luister, nuchter en betrokken ben met een compassievol hart.

 

 

Volg mij op social media:

Lightwave Opleidingen - Essentie-therapeut

Vierjarige geaccrediteerde beroepsopleiding HBO niveau. Het 1e jaar richt zich op persoonlijke ontwikkeling, de drie opvolgende jaren richten zich op het therapeutschap en zijn gebaseerd op twee kernstromingen uit de natuurlijke geneeswijze nl.: de spirituele/energetische- en alternatieve geneeswijze.

Con Amore - Medische Basiskennis volgens de PLATO-normen

Geaccrediteerde opleiding waar ik o.a. alles leerde over lichamelijke processen, hoe de verschillende organen werken en hoe bepaalde ziektes behandeld worden. Hierdoor kan ik een betrouwbaar en compleet beeld van mijn cliënten vormen en mijn cliënten nog beter van dienst zijn.

Lightwave Opleidingen - Aura en chakra practitioner

Opleiding waar ik leerde de energie van de aura (het energieveld dat in en om jouw lichaam zit) en de chakra’s (de energiecentra in jouw lichaam) te behandelen en uit te balanceren waardoor de energie beter gaat stromen. De healing werkt helend en je komt mentaal en fysiek meer in balans.

Hoe klanten mij ervaren

Ria luistert goed en oordeelt niet, dat vond ik zo fijn. Zij is betrokken en nuchter, ik voelde mij direct op mijn gemak. Ria heeft mij zulke mooie inzichten gegeven, ik begrijp nu waar mijn onzekerheid vandaan komt. Ik voel mij nu zoveel zekerder en durf ik voor mijzelf op te komen. Dankjewel hiervoor.

Kirsten, 36

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?


Zet dan nu de eerste stap en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!