Selecteer een pagina

Ria Gerritsma

Essentie-therapeut

Wie is Ria

Van jongs af aan heb ik mijzelf onbewust aangeleerd om mij aan te passen aan de ander. Dit deed ik omdat ik lief en aardig gevonden wilde worden, ik was nl. erg verlegen en onzeker. Ik vond het moeilijk mij te uiten, in de belangstelling staan vond ik vreselijk en mijn emoties duwde ik weg. Hierdoor was ik de verbinding met mijzelf helemaal kwijt. Onbewust had ik zo veel spierspanning in mijn lichaam opgebouwd dat mijn lichaam duidelijk aan gaf zo niet meer verder te willen. Er was zelfs een periode dat ik mijn bed niet meer uit kon. Ik lag letterlijk op bed te schudden zodat mijn spieren de spanning konden loslaten.

Omdat de reguliere geneeskunde alleen de symptomen kon oplossen ben ik verder op zoek gegaan en in aanraking gekomen met energetische therapie. Door de energetische behandelingen heb ik weer leren voelen, heb ik geleerd om goed voor mijzelf te zorgen, mijn grenzen te stellen en mijn hart te volgen. Dit ging niet zomaar en was niet altijd gemakkelijk. Het was een leerproces met vallen en opstaan, boosheid, verdriet en tranen. Ik leerde te voelen wat mijn lichaam aangaf, eerlijk naar mijzelf te kijken, van mijzelf te houden en verwachtingen los te laten.

Ik sta nu veel zekerder in het leven, Ik durf op mijn gevoel te vertrouwen, mij te uiten en mijn hart te volgen. Het was niet altijd gemakkelijk, maar ik voel mij zo dankbaar dat ik mijn proces ben aangegaan. Het heeft mijn leven zoveel luchtiger en lichter gemaakt. Dat gun ik jou ook!

Ook heb ik ontdekt dat ik zelf graag mensen die zichzelf niet durven te zijn en daardoor (chronische) stress en/of fysieke- of mentale klachten ervaren, wil begeleiden. Ik ben mijn praktijk Inner-Care gestart en heb o.a. de vierjarige opleiding tot Essentie-therapeut gevolgd. Een zeer waardevolle opleiding waar ik veel heb geleerd, veel inzichten heb gekregen en alle behandelvormen die ik leerde zelf heb ondergaan waardoor ik mijzelf steeds verder kon helen. En ik blijf mijzelf continu ontwikkelen en scholen. 

Omdat ik zelf heb ervaren wat een behandeling met je kan doen, ben ik goed in staat jou te begeleiden. Ik kan daarbij kiezen uit diverse behandelvormen en kies de behandelvorm die het beste past bij jouw klacht en jou als persoon. Tijdens de behandeling kan ik gebruik maken van etherische oliën of edelstenen en ter ondersteuning van jouw proces kan ik Bach Bloesems of Spagyriek adviseren. Vaak krijg ik van cliënten te horen dat ik zo goed luister, nuchter en betrokken ben met een compassievol hart.

Volg mij op social media:

h

Lightwave Opleidingen - Essentie-therapeut

Vierjarige geaccrediteerde beroepsopleiding HBO niveau. Het 1e jaar richt zich op persoonlijke ontwikkeling, de drie opvolgende jaren richten zich op het therapeutschap en zijn gebaseerd op twee kernstromingen uit de natuurlijke geneeswijze nl.: de spirituele/energetische- en alternatieve geneeswijze.

h

Con Amore - Medische Basiskennis volgens de PLATO-normen

Geaccrediteerde opleiding waar ik o.a. alles leerde over lichamelijke processen, hoe de verschillende organen werken en hoe bepaalde ziektes behandeld worden. Hierdoor kan ik een betrouwbaar en compleet beeld van mijn cliënten vormen en mijn cliënten nog beter van dienst zijn.

h

Lightwave Opleidingen - Aura en chakra practitioner

Opleiding waar ik leerde de energie van de aura (het energieveld dat in en om jouw lichaam zit) en de energie van de chakra’s (de energiecentra in jouw lichaam) te behandelen en uit te balanceren waardoor de levensenergie beter gaat stromen. De healing werkt helend waardoor je mentaal en fysiek meer in balans komt.

Hoe klanten mij ervaren

Ria luistert goed en oordeelt niet, dat vond ik zo fijn. Zij is betrokken en nuchter, ik voelde mij direct op mijn gemak. Ria heeft mij zulke mooie inzichten gegeven, ik begrijp nu waar mijn onzekerheid vandaan komt. Ik voel mij nu zoveel zekerder en durf ik voor mijzelf op te komen. Dankjewel hiervoor.

Kirsten, 36

Ik heb Holistic Pulsing mogen ontvangen, wat een fantastische ervaring. Ik ben for sure heel relaxed en zelfs rustiger in mijn hoofd. Bij het weggaan gelijk weer een afspraak gemaakt en heb er nu alweer zin in.
Dank je wel Ria.

Monique, 55

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Zet dan nu de eerste stap en maak een afspraak voor een kennismakingssessie met korting!